aduce vizitatorului o experiență integrată, construită în jurul unei fuziuni de media cum ar fi seriale

Comments · 13529 Views

Cizmele care nu se potrivesc pot duce, de asemenea, la genunchi, glezne, șolduri spate. La urma urmei, cele 26 de oase ale picioarelor susțin întreaga greutate a corpului și a rucsacului. Deoarece cizmele determină confortul i sprijinul picioarelor, care la randul lor susțin

istă doar două reguli pentru cumpărarea cizmelor de drumeție: o calitate bună și o potrivire bună. Dar dacă este atat de simpu, de ce ajung atat de mulți excursioniști  Filme online  să poarte cizme slab montane?

Potrivit revistei Backpacker, șaptezeci la sută dintre excursioniști poartă cizme care nu se potrivesc corect - i de multe ori nici macar nu o știu. Cizmele lor le lasă cu blistere și picioare dureoase, dar cred c este doar o parte a drumeției. Naked asa. Durerea nu este o parte naturală a bucurării în aer liber.

Cizmele care nu se potrivesc pot duce, de asemenea, la genunchi, glezne, șolduri spate. La urma urmei, cele 26 de oase ale picioarelor susțin întreaga greutate a corpului și a rucsacului. Deoarece cizmele determină confortul sprijinul picioarelor, care la rândul lor ntreaga greutate, drumeții sunt de acord, în general, cea mai importantă piesă de echipament de drumeție este cizma.

Prin urmare, merită să faceți investția de timp și bani în găsirea cizmei potrivite. Dar care sunt criteriile de căutat?

Calitate:

Cand vine vorba de cizme, obțineți ceea ce plătiți. Cizmele  Filme Seriale Online  ieftine sunt fabricate din materiale ieftine care se leagă, se învârt și nu reușesc să protejeze picioarele de umiditate și alte pericole. Fabricile au redus costurile prin tăierea colțurilor; Plătiți prețul în ceea ce privește confortul pierdut și nu merită niciodată banii pe care i -ați „economisit”.

Vesi putea găsi o cizmă excelentă pentru sub 200 de dolari, dar dacă nu ester pe o super-vânzare, probabil ve o cizmă de calitate pentru mai puțin de 100 USD.

Features:

Căutați cel puțin două seturi de cârlige din dantelă în partea de sus. Găurile de dantelă fac mai dificilă reglarea dantelării pentru întinderi n sus i în jos, iar fabricile de cizme bune tiu acest lucru.

Materialul exterior trebuie has a rezistent la apă și durabil. Materialul interior trebuie is neted; Fără semințe de bătaie și fără semințe lipicioase.

Limba trebuie plisată pentru a pastra apa. ..

Potrivi:

Nici's name is "ruperea lor". Deși cizmele de drumeție se împache tează oare cum și se formează la picior, cizmele care se frecă after se leagă ori unde nu se loc. Dacă ating deloc partea din față a cizmei, drumețiile tale în jos vor fi dureoase, oricât de bine ești la dantelă.

Desigur, cum părați cizmele dvs. de drumeție care poartă șosete   Seriale Turcesti Kanal d   de drumeție pe care le utiliza mod normal, astfel in grosimea lor să facă parte din potrivire.

Dacă urmați aceste orientări, veți ajunge la cizme de drumeție care vor dura mulți ani și vor face ca fiecare drum eție să fie o placere.

Comments